Ιδρυματικό Αποθετήριο ΤΕΙ Ηπείρου  

Η χρήση των αιθέριων ελαίων στη διατροφή των ορνίθων κρεοπαραγωγικού τύπου.

DSpace/Manakin Repository

 

Show simple item record

dc.contributor.author Δρόσος, Παναγιώτης el
dc.date.accessioned 2019-12-03T13:09:12Z
dc.date.available 2019-12-03T13:09:12Z
dc.date.issued 2019-12-03
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/10590
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ *
dc.subject χρήση των αιθέριων ελαίων el
dc.subject διατροφή ορνίθων el
dc.subject κρεοπαραγωγικού τύπου el
dc.title Η χρήση των αιθέριων ελαίων στη διατροφή των ορνίθων κρεοπαραγωγικού τύπου. el
heal.type bachelorThesis
heal.generalDescription Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. el
heal.classification χρήση των αιθέριων ελαίων el
heal.classification διατροφή ορνίθων el
heal.classification κρεοπαραγωγικού τύπου el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2019-11-26
heal.bibliographicCitation Δρόσος, Π., 2019. Η χρήση των αιθέριων ελαίων στη διατροφή των ορνίθων κρεοπαραγωγικού τύπου.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. el
heal.abstract ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ. 1 2. ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ σελ. 3 3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 5 3.1 Στο εργαστήριο σελ. 5 3.1.1 Απόσταξη σελ. 5 3.1.2 Εκχύλιση σελ. 7 3.2 Στη βιομηχανία σελ. 8 3.2.1 Μηχανική παραλαβή σελ. 8 3.2.2 Εκχύλιση σελ. 8 4. ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 9 5. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 11 6. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ Gram ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 13 7. ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΙΑ σελ. 15 8. Η ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σελ. 17 9. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΏΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ σελ. 24 10. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ σελ. 30 11. Η ΡΙΓΑΝΗ ΩΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ σελ. 32 11.1 Γενικές πληροφορίες για τη ρίγανη και το αθέριο έλαιό της σελ. 35 12. ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΩΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ σελ. 38 12.1 Γενικές πληροφορίες για το θυμάρι και το αθέριο έλαιό του σελ. 38 13. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ (Salvia officinalis) ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ σελ. 41 14. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ (Foeniculum vulgare) ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ σελ. 43 15. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (Rosmarinus officinalis L.) ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ σελ. 45 16. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ σελ. 49 el
heal.advisorName Χατζηζήσης, Λάμπρος el
heal.committeeMemberName Γκούβα, Ευαγγελία el
heal.committeeMemberName Μαγκλάρας, Γεώργιος el
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής el
heal.academicPublisherID teiep
heal.numberOfPages 60
heal.fullTextAvailability true


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα Except where otherwise noted, this item's license is described as :
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics