Show simple item record

dc.contributor.author Αναγνωσταρά, Ηλέκτρα el
dc.date.accessioned 2014-09-17T12:37:51Z
dc.date.available 2014-09-17T12:37:51Z
dc.date.issued 2014-09-17
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/3877
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ *
dc.title HACCP and seafood management el
heal.type bachelorThesis
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2009
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Τμήμα Ιχθυοκομίας - Αλιείας el
heal.academicPublisherID teiep
heal.fullTextAvailability false


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα Except where otherwise noted, this item's license is described as :
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics